Neutrale babykamer inrichten | Moodboard en ideeën

Neutrale babykamer inrichten | Moodboard en ideeën

Een neutrale babykamer, die toch ook knus en gezellig is. Kan dat? Jazeker! Toen ik in verwachting was van ons zoontje Hugo (geboren in 2021) maakte ik een neutraal moodboard met rustige kleuren, natuurlijke materialen en mooi dierenbehang voor een sfeervolle babykamer. Bekijk het moodboard en lees hoe je zelf zo’n mooie, gender neutrale kinderkamer kunt inrichten.

Neutrale babykamer moodboard - How to style

Allereerst koos ik voor het behang, waaromheen ik de rest van de babykamer inrichtte. Na lang twijfelen koos ik voor behang Dieren in het bos, vanwege de rustige en natuurlijke kleuren. Omdat ik het behang echt voor zichzelf wilde laten spreken, hield ik de rest van de inrichting rustig en koos ik voor natuurlijke elementen. Het babybedje, heel eenvoudig maar toch ook mooi, kocht ik bij IKEA. Daar shopte ik ook een paar leuke boekenplanken. Het kamertje is niet groot, dus koos ik in plaats van een grote kledingkast voor een hangend kledingrekje waar outfitjes heel schattig op hangen. Om de kamer in het bosdieren thema te houden, koos ik voor een paar bijpassende items, zoals het hoeslaken van Little Blue Nest en de babymobiel die ik op Etsy vond. Tot slot maakte ik de kamer af met een maanlampje dat zacht licht geeft; wat perfect is om boekjes bij voor te lezen.

Alle links van de genoemde producten vind je hieronder. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat dan een reactie achter!

Neutrale babykamer moodboard - Shop de stijl

Neutrale babykamer: Shop de stijl

  1. Behang Dieren in het bos – Walloha
  2. Behang Tussen de bloemen – Walloha
  3. Kledingrekje Caramel Biscuit – Hangend-kledingrekje
  4. FLISAT Wandopberger – IKEA
  5. Maan Lamp Led – Goud – Bol.com
  6. Baby mobiel met bosdieren – Etsy
  7. Isabel opbergkast – Musthaves
  8. SNIGLAR Babybedje – IKEA
  9. Hoeslaken Into the woods – Little Blue Nest

 Vragen of opmerkingen? Laat dan een reactie achter!

Mariska van Walloha

Mariska

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.