Over ons

Wij zijn Walloha en maken het mooiste maatwerk behang voor jouw kinderkamer

Hoi! Wij zijn Sander en Mariska, de gezichten achter Walloha. Tijdens de zwangerschap van onze oudste dochter Anna (geboren in 2019) waren we op zoek naar vrij specifiek bosbehang met dieren. We Googelden en pinden ons suf (nou ja, Mariska dan), maar konden niet vinden wat we zochten. Uiteindelijk bestelden we ergens behang dat weliswaar mooi was, maar niet helemaal zoals gewenst.

Maart 2020, Corona sloeg toe. Ons werk in de reisbranche kwam compleet stil te liggen, wat ruimte bood voor een nieuwe uitdaging. “Wat nou als we eens zelf dat behang gaan maken…?” Walloha was geboren. Het beoogde bosbehang, het donkere woud, kwam er al snel, en is zelfs onze bestseller geworden!

Heb jij nou ook een bijzonder soort behang in gedachten, dat je nergens anders kunt vinden? Wij kunnen je helpen! Al onze behangontwerpen kunnen we zo aanpassen dat het helemaal naar smaak is. Dieren erbij of weglaten, om ramen en deuren ontwerpen, of een compleet nieuw behangontwerp maken – het is allemaal mogelijk. Vraag het ons vooral, we helpen je graag!

Wij zijn Walloha

Wat we voor jou kunnen betekenen

Wij helpen je met het inrichten van jouw droomkamer

Ons maatwerk behang is een echte eyecatcher en bepaalt direct de sfeer van jouw baby- of kinderkamer. Samen met jou ontwerpen we iets unieks dat niemand anders heeft. Kinderbehang op maat en helemaal naar jouw wens aangepast, zodat je iedere keer de kinderkamer binnenstapt met een blij gevoel. Daar gaan wij voor. Mogen wij jou daarbij helpen…? Neem dan contact met ons op!