Bestelling retourneren

Ben je toch niet happy met je aankoop?

Onze stationery producten kun je, op eigen kosten, retourneren. Als we het product ongebruikt en onbeschadigd hebben ontvangen boeken we het totale orderbedrag terug.
Een niet-personaliseerde muursticker kun je ook, op eigen kosten, retour sturen. Hierbij is het zeer van belang dat je de sticker op dezelfde wijze verzendt naar ons als je deze ontvangen hebt. De sticker beschadigt anders makkelijk tijdens verzending. Bij schade kunnen we niet het volledige orderbedrag terugboeken.
Behang kan alleen geretourneerd worden als het een standaard formaat betreft en het nog in het plastic verpakt is. Ook voor behang geldt dat het van belang is op dezelfde wijze te verzenden als ontvangen. Bij schade kunnen we niet het volledig orderbedrag terugboeken. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Maatwerk behang en gepersonaliseerde muurstickers kunnen dus niet geretourneerd worden.

Als je een artikel wilt retourneren stuur ons even een mail, dan ontvang je van ons het juiste retouradres.

Controleer je bestelling het liefst zo snel mogelijk na ontvangst. Mocht er iets niet kloppen of ontdek je schade of een oneffenheid, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.