Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Behang

Ons behang wordt gemaakt op bestelling. Voordat we het behang drukken dien je het ontwerp goed te keuren, dit duurt 2-4 werkdagen.

Zodra we je bestelling verzonden hebben geven we je een seintje en ontvang je een Track & Trace code van ons.

Wij leveren wereldwijd. De geschatte levertijden (na goedkeuring!) bedragen:

Europa: 5-10 werkdagen

Noord Amerika: 2-3 weken

Australië, Nieuw Zeeland en Oceanië: 3 weken

Azië en de Stille Oceaan: 2-3 weken

Latijns Amerika en de Caraïben: 2-3 weken

Noord-Afrika en het Midden Oosten: 2-3 weken

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat kan zeker! Maatwerk is ons specialisme en is bij de prijs inbegrepen. We ontwerpen om je schuine muur/raamkozijn heen, zodat het behang perfect past. En mocht er een bed of commode voor de muur staan, kunnen we daar omheen ontwerpen zodat er niets van het behang wegvalt.

Bekijk voor meer informatie onze pagina Zo werkt het. Er is heel veel mogelijk, dus vraag het ons vooral!

Behang maatwerk voorbeeldBehang maatwerk voorbeeld

Dat kan! Meestal is voor ons een kleine moeite om iets toe te voegen, verwijderen of verplaatsen. Dit doen we dan ook gratis. Kleuren aanpassen is iets lastiger en is niet bij ieder behangontwerp mogelijk.

Mocht je heel veel willen aanpassen kun je het best eerst een mailtje sturen om te kijken wat mogelijk is.

Bekijk voor meer informatie onze pagina Zo werkt het. Er is heel veel mogelijk, dus vraag het ons vooral!

Behang maatwerk voorbeeldBehang maatwerk voorbeeld

Perfax Roze voor vliesbehang is het beste. Je kunt de Roll-On kiezen en deze zelf aanmaken, of kant en klare behanglijm (Ready & Roll) kopen.

Als deze behanglijm niet verkrijgbaar is in jouw land, kies dan voor lijm die geschikt is voor vliesbehang die je direct op de muur kunt aanbrengen.

Je kunt de muur het beste op verschillende plekken opmeten, want geen enkele muur is namelijk kaarsrecht. Geef bij de bestelling de exacte hoogte- en breedtemaat op. De extra centimeters die je nodig hebt berekenen we zelf.

Ja, maar dan wel voordat het behang is of wordt gedrukt. Dit kun je doen tijdens het beoordelen van het voorbeeld van jouw behangontwerp.

Zodra je het behangontwerp goedkeurt is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Omdat we ons behang op maat maken, kunnen we het helaas niet retour nemen. Maar we zijn alleen tevreden als jij dat ook bent! Daarom geven hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie.

Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Bij een teleurstellende zwangerschap kun je het behang (ongebruikt en geseald) retourneren. Na ontvangst ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug.

Walloha behang is een hoge kwaliteit vliesbehang en wordt geproduceerd in Nederland.

Het wordt duurzaam geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Het behang bevat FSC-gecertificeerde pulp en een polyestervezel, waardoor het behang sterk is en van een hoge kwaliteit. Deze basis voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm.

Het behang is vrij van PVC, vinyl, formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind. De toner waarmee geprint wordt is CO2-vrij geproduceerd.

Een deel van het pand waar het behang wordt geproduceerd, wordt verwarmd met de restwarmte van onze behang productie. Van het papierafval wordt weer nieuw behangpapier geproduceerd – en van het laatst bruikbare pulp zelfs toiletpapier!

Op dit moment niet.

We drukken al ons behang op maat, dus in principe kun je behang voor iedere afmeting bestellen. Heb je een grote muur (breder dan 6 meter of hoger dan 3,5 meter) en twijfel je? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor het mooiste resultaat breng je ons behang aan op een gladde en schone ondergrond. Muren die veel vocht opnemen moet je eerst voorstrijken voordat je kunt behangen. Als je behang met een lichte kleur hebt gekozen, kies dan voor een witte voorstrijk. Zo voorkom je dat de ondergrond door het behang heen te zien is. Breng tot slot het behang niet aan op ondergronden van blik, aluminium of andere materiaalsoorten die kunnen roesten.

Geverfde of gestucte muren moeten eerst 2 weken drogen voordat je gaat behangen.

Nee, dit is niet mogelijk. In dit geval moet je de muur eerst egaliseren voordat je gaat behangen.

Dat doe je door eerst de muur te schuren om de korrel af te toppen. Behang daarna de muur met Renovlies, dit is een soort grondpapier. Wanneer er nog korrels doorheen komen, dan kun je het nog een beetje bijschuren. Hierna kan het behang erover.

Ja, dat kan!

Nee, het is beter om een paar weken te wachten tot de muren echt goed droog zijn.

Ja, super makkelijk! Doordat je de muur rechtstreeks insmeert met lijm heb je geen onhandige behangtafels meer nodig. Ook kun je het behang ‘stotend’ aanbrengen en zo gemakkelijk tegen elkaar schuiven.

Ja, want je kunt het behang droog van de muur trekken. Doe dit wel voorzichtig, want het kan zijn dat niet alles in één keer loskomt. Mocht er toch wat behang achterblijven, dan kun je het voorzichtig met een plamuurmes afsteken.

Zeker! Ga naar de productpagina van het behang en klik op de knop ‘Gratis staal’. Je kunt maximaal 3 behangstalen bestellen per adres. Voer je gegevens in en wij sturen de behangstalen gratis naar je toe.

Stuur ons een mailtje als je meer stalen wilt ontvangen.

We versturen de stalen binnen 7 dagen. De stalen worden via de brievenbus bij je bezorgd.

Als je nog niet direct gaat behangen, kun je het behang het beste opgerold in de gesloten doos bewaren.

Is het behang beschadigd aangekomen of ben je niet tevreden? Mail dan je klacht samen met foto’s van het behang en we gaan direct voor je kijken naar een goede oplossing: info@walloha.com.

Behangcirkels

Type behang Hoogwaardig vliesbehang zonder coating.
Uitstraling Mat met een vlakke structuur.
Gewicht 160 gram per m².
Baanbreedte 47,5 cm.
Milieu FSC gecertificeerd en voedsel certificering. Milieuvriendelijk geproduceerd en vrij van schadelijke stoffen.
Verwijdering Volledig afstripbaar en droog te verwijderen.
Brandcertificaat EN 13501-1: B – S1-D0 & ASTM E84 Class A
Veiligheid Zeer geschikt voor de slaap- en kinderkamer.
Lijmadvies Perfax Roze voor vliesbehang, op de behangbanen aanbrengen.
Verzending Gratis.

De behangcirkels zijn gemaakt van hoogwaardig vliesbehang en hebben geen coating. De uitstraling en structuur van het behangpapier is mat.

Voor het mooiste resultaat breng je de behangcirkel aan op een gladde en schone ondergrond. Cirkels met een lichte kleur kunnen doorschijnen, dus in dat geval kun je het beste voor een witte achtergrond kiezen.

Ja, onze behangcirkels kun je makkelijk aanbrengen op een vlakke ondergrond. Je lijmt de behangbaan in en brengt ze één voor één aan op de muur.

Ja, want je kunt het behang droog van de muur trekken. Doe dit wel voorzichtig, want het kan zijn dat niet alles in één keer loskomt. Mocht er toch wat behang achterblijven, dan kun je het voorzichtig met een plamuurmes afsteken.

Nee, dit is niet mogelijk.

We leveren wereldwijd.

Je kunt de behangcirkels binnen 7 werkdagen in huis verwachten.

Nee, dit is niet mogelijk.

Is de behangcirkel beschadigd aangekomen of ben je niet tevreden?

Mail dan je klacht samen met foto’s van het behang naar info@walloha.com en we gaan direct voor je kijken naar een goede oplossing!

Digitale cadeaubon

Vanaf het moment van aankoop is de digitale cadeaubon 5 jaar geldig.

Je ontvangt de cadeaubon direct. Geen mail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@walloha.com en we lossen het voor je op.

Nee, onze cadeaubon is uitsluitend digitaal. Je kunt wel zelf de mail die je van ons ontvangt uitprinten en inpakken.

Nee, cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.