Zo werkt het

Gratis op maat gemaakt

Schuine muren, ramen, lichtschakelaars, ventilatieroosters; de meeste kinderkamers zijn niet rechttoe rechtaan. Daardoor kan het gebeuren dat net die mooie bloem of olifant wegvalt.

Dat is zonde en ook niet nodig!

We zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk. Samen met jou kijken we hoe we het ontwerp kunnen aanpassen zodat het perfect past op jouw muur.

Dit doen we gratis.

Kleine aanpassingen kun je tijdens het bestellen in het opmerkingenveld doorgeven. Grote aanpassingen of bijzondere afmetingen kun je het beste naar ons mailen. Voor afmetingen kun je ons het beste foto van de muur toesturen met daarin de exacte afmetingen, of er een tekening van maken.

Voorbeeld maatwerk behang ~ WallohaVoorbeeld maatwerk behang ~ Walloha

Gratis aanpassingen doen

Een leeuw toevoegen, een dinosaurus weghalen, het ontwerp spiegelen of twee ontwerpen met elkaar combineren; we kunnen het behang helemaal naar jouw smaak aanpassen.

In sommige gevallen (niet alle) is het zelfs mogelijk om de kleuren aan te passen, zodat het behang goed past bij de rest van de kinderkamer.

Vrijwel alle aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen. Als er veel aangepast moet worden laten we je vooraf weten wat de meerkosten zijn.

Er is heel veel mogelijk, dus vraag het ons vooral!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@walloha.com.