Over ons

Vrolijke muren die een verhaal vertellen. Een plekje in huis creëren waar je kind zichzelf kan zijn. Dat is waar wij gek op zijn!

Wij zijn Sander en Mariska, creatievelingen, reizigers en ouders. Na jarenlang gereisd, gewerkt en gewoond te hebben in het buitenland, vinden we het belangrijk dat ons huis ook echt een thuis is. Zeker voor onze dochter Anna, want ieder kind verdient een fijne plek om te spelen, slapen en op te groeien.

Daarom ontwerpen we bij Walloha kinderbehang waar je blij van wordt. En dan hebben we het niet alleen over je zoon of dochter! We maken alles op maat en passen het design op aanvraag voor je aan, omdat geen kind (en muur) hetzelfde is.

Samen maken we van jouw kinderkamer een droomkamer.

Over Mariska

Ik ben Mariska, een reiziger, ondernemer, moeder én het creatieve brein van Walloha. Bij Walloha zorg ik ervoor dat alles klopt, van de behangdesigns en de website tot aan het toevoegen van nieuwe producten. Ik zit altijd vol ideeën en ben in helemaal mijn element wanneer mijn hersenspinsels samenkomen tot iets concreets.

Ik begin de dag met koffie (cappuccino met havermelk a.u.b.), hardloop ‘regelmatig’ en luister graag naar popmuziek en, tot ongenoegen van Sander, naar hip hop. Ik kan niet stilzitten en ben altijd wel aan het leren, lezen, luisteren naar podcasts of plannen voor de toekomst. Samen als gezin reizen we graag naar Thailand, waar we ook een reiswebsite over runnen: www.tipsthailand.nl.

Over Sander

Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan, besloten we het roer compleet om te gooien. We zegden de huur op, verkochten onze spullen en gingen naar het verre oosten om een reisblog op te zetten. En met succes, want dit werd al snel mijn nieuwe baan. Opeens was ik fotograaf, blogger, social media expert, digital nomad en ondernemer.

Deze levensstijl zetten we voort – ook nu we in Nederland zijn en een gezin hebben. Alle opgedane kennis gebruiken we voor ons nieuwe avontuur: Walloha. Bij Walloha ben ik degene die het behang samenstelt en ontwerpt. Tussen alle hardlooprondjes, voetbalpotjes en poepluiers (van Anna) door ben ik dus lekker creatief bezig. Wat een heerlijke baan!

Bij het Khao Sok National Park
Thais eten