Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de vragen die wij het meest ontvangen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar hallo@walloha.com.

Behang

Ja! Maatwerk is ons specialisme en is bij de prijs inbegrepen. We ontwerpen om je schuine muur/raamkozijn heen, zodat het behang perfect past. Of we passen het ontwerp aan, zoals het toevoegen van een leeuw of verwijderen van een astronaut. Bekijk voor meer informatie onze pagina Zo werkt het. Er is heel veel mogelijk, dus vraag het ons vooral!

Behang maatwerk voorbeeldBehang maatwerk voorbeeld

Ja, maar dan wel voordat het behang is of wordt gedrukt. Dit kun je doen tijdens het beoordelen van het voorbeeld van jouw behangontwerp.

Zodra je het behangontwerp goedkeurt is annuleren helaas niet meer mogelijk.

Omdat we ons behang op maat maken, kunnen we het helaas niet retour nemen. Maar we zijn alleen tevreden als jij dat ook bent! Daarom geven hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie.

Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Bij een teleurstellende zwangerschap kun je het behang (ongebruikt en geseald) retourneren. Na ontvangst ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij drukken al onze behangprints op vliesbehang met acryl toplaag en non woven-rug. Het is milieuvriendelijk, duurzaam én veilig.

Maar, wat betekent dat eigenlijk?

Vliesbehang bestaat uit meerdere lagen. Bij ons bestaat de onderste laag uit een FSC-mix die niet-geweven is, waardoor het extra sterk is en je het gemakkelijker kunt aanbrengen op de muur.

De bovenste laag bestaat uit acrylverf op waterbasis. Hierdoor zijn de negatieve gevolgen voor het milieu erg klein en kan het geen schade opleveren voor mens of dier. Klassiek vliesbehang heeft vaak een toplaag van PCV met weekmakers; olieachtige vloeistoffen die worden toegevoegd om het behang flexibeler te maken. En deze weekmakers zijn dus wél schadelijk voor jou en het milieu. Dat wil je natuurlijk niet in je kinderkamer hebben!

Andere voordelen van ons behang zijn:

  • Het is mooi mat en heeft een egale textuur.
  • Je kunt het afnemen met een licht vochtige doek.
  • Het is beter bestendigd tegen krassen.
  • Het rekt niet uit en krimpt ook niet.
  • Het is over het algemeen vrij kleurvast.
  • Het is makkelijk op de muur aan te brengen en ook weer makkelijk (droog) te verwijderen.
  • Het is overschilderbaar – maar waarom zou je dat willen?!.

Ook het behangen zelf is makkelijk; omdat je alleen maar de muur hoeft in te lijmen heb je de klus zo geklaard.

Je kunt de muur het beste op verschillende plekken opmeten, want geen enkele muur is namelijk kaarsrecht. Geef bij de bestelling de exacte hoogte- en breedtemaat op. De extra centimeters die je nodig hebt berekenen we zelf.

We drukken al ons behang op maat, dus in principe kun je behang voor iedere afmeting bestellen. Heb je een grote muur (breder dan 6 meter of hoger dan 3,5 meter) en twijfel je? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor het mooiste resultaat breng je ons behang aan op een gladde en schone ondergrond. Muren die veel vocht opnemen moet je eerst voorstrijken voordat je kunt behangen. Als je behang met een lichte kleur hebt gekozen, kies dan voor een witte voorstrijk. Zo voorkom je dat de ondergrond door het behang heen te zien is. Breng tot slot het behang niet aan op ondergronden van blik, aluminium of andere materiaalsoorten die kunnen roesten.

Ja, super makkelijk! Doordat je de muur rechtstreeks insmeert met lijm heb je geen onhandige behangtafels meer nodig. Ook kun je het behang ‘stotend’ aanbrengen en zo gemakkelijk tegen elkaar schuiven.

Ja, want je kunt het behang droog van de muur trekken. Doe dit wel voorzichtig, want het kan zijn dat niet alles in één keer loskomt. Mocht er toch wat behang achterblijven, dan kun je het voorzichtig met een plamuurmes afsteken.

Zeker! Ga naar de productpagina van het behang en klik op de knop ‘Gratis staal’. Je kunt maximaal 3 behangstalen bestellen. Voer je gegevens in en wij sturen de behangstalen gratis naar je toe.

De levertijd bedraagt ongeveer 2 werkdagen. De stalen worden via de brievenbus bij je bezorgd.

Perfax Roze voor vliesbehang is het beste. Je kunt de Roll-On kiezen en deze zelf aanmaken, of kant en klare behanglijm (Ready & Roll) kopen.

Nee, het is beter om een paar weken te wachten tot de muren echt goed droog zijn.

De gemiddelde levertijd is 8 werkdagen, inclusief aanpassingen aan het ontwerp.

Na jouw bestelling ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een voorbeeld van het behang op basis van jouw afmetingen en wensen. Na goedkeuring wordt het behang gedrukt en kun je het met 5 tot 6 dagen in huis verwachten.

Zodra we je bestelling verzonden hebben geven we je een seintje en ontvang je een Track & Trace code van ons.

Behangcirkels

De behangcirkels zijn gemaakt van Gekkotex; zelfklevend polyester met matte textiel uitstraling. Het materiaal is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar dankzij de acryl-lijmlaag. Daarnaast is Gekkotex glad en krult het niet.

Onze behangcirkels zijn het meest geschikt voor harde, gladde ondergronden zoals deuren, meubels en glad gestucte muren zonder structuur. Op muren met stucwerk, structuur of korreltjes kunnen de cirkels niet goed hechten en zullen ze van de muur vallen.

Bij net geschilderde muren moet je minimaal zes weken wachten voordat je de cirkels aanbrengt.

Als je de behangcirkel binnenshuis ophangt (wat uiteraard de bedoeling is) en als het niet teveel onderhevig is aan grote temperatuursverschillen (zoals de volle zon of vochtigheid) dan gaat de behangcirkel makkelijk een paar jaar mee.

Ja, onze behangcirkels kun je makkelijk aanbrengen op een vlakke ondergrond. We leveren een gratis rakel mee waarmee je het bubbelvrij kunt ophangen. Verder zijn onze behangcirkels waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag niet hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan.

Ja, de speciale lijmlaag van onze behangcirkels is hard-hechtend is. Daardoor tast het onderliggende verflagen of behang niet aan wanneer je het verwijderd.

Verder is de behangcirkel herpositioneerbaar, wat betekent dat je hem zelfs na verloop van tijd ergens anders kunt opplakken. Maar als je de cirkel heel vaak verplaatst, zal hij wel wat van zijn plak-kracht verliezen.

Ja, je kunt hem na verloop van tijd ergens anders opplakken. Maar als je de cirkel heel vaak verplaatst zal hij wel wat van zijn plak-kracht verliezen.

Je kunt de behangcirkels binnen 4 werkdagen in huis verwachten.